Kontakt

+385 91 596 5487

Usluge

Naše usluge

Nudimo garanciju na sve naše usluge

Naše proizvode odabiremo promišljeno i studiozno, osoblje kontinuirano obrazujemo i usavršavamo a svi radni procesi prolaze kroz rigoroznu kontrolu. Zato na sve naše proizvode i usluge nudimo kvalitenu i dugotrajnu garanciju!

Projektiranje

Projektiramo najprikladnija rješenja za vaše prostore

Instalacija

Profesionalna i brza instalacija uređaja

Popravci i održavanje

Održavanjem i popravcima produžavamo radni vjek vaših uređaja

Čišćenje

Održavamo higijensku ispravnost klima uređaja

0
Projektnih rješenja
0
Zadovoljnih klijenata

Projektiranje

Brojke govore same za sebe

Više od deset godina na tržištu je rezultiralo velikim brojem projekata i iskustvom koje primjenjujemo u svakodnevnom radu kako bi pronašli ekonomski i energetski najučinkovitija rješenja za vaše potrebe.

Instalacija

Pronalazimo tehnički najelegantnija rješenja

Svježina ljetnih dana i toplina zimskih večeri sada su na dohvat ruke uz Servis Kožul! Naša stručna ekipa garantira brzu, preciznu i pouzdanu instalaciju klima uređaja i toplinskih sustava, prilagođenu vašim potrebama. Brzo, pouzdano i sa što manje narušavanja estetike vašeg prostora – to je naš moto!

Nazovite nas radi izmjere i procjene troškova instalacije

Popravci i održavanje

Usluge popravaka i održavanja su ključni za priduženje vijeka uređaja

Održavanje i redoviti popravci klima uređaja i toplinskih sustava ključni su za očuvanje njihove funkcionalnosti i sigurnosti. Kada se uređaji pravilno održavaju, ne samo da rade učinkovitije i štede energiju, već također znatno produžavaju svoj vijek trajanja. Osim toga, neispravni ili zanemareni uređaji mogu predstavljati potencijalnu opasnost, bilo kroz curenje plina, kratki spoj ili druge tehničke probleme. U Servisu Kožul shvaćamo važnost pravovremenog održavanja i intervencije. Uvijek smo na raspolaganju i ponosimo se brzim vremenom odziva, spremni da odgovorimo na svaki vaš poziv. Neka vaši uređaji rade na svom vrhuncu, a vaša sigurnost bude neupitna – sve to uz stručnost i brzinu Servisa Kožul.

Uvijek dostupni za hitne popravke

Čistoća uređaja je vitalna za kvalitetu zraka

Čišćenje

Brinemo o vašem zdravlju i higijenskoj ispravnosti uređaja

Čistoća i održavanje klima uređaja nisu samo pitanje efikasnosti, već i zdravlja. S vremenom, klima uređaji mogu postati domaćini raznim nečistoćama, bakterijama i plijesnima, što može utjecati na kvalitetu zraka koji udišete. Naša usluga čišćenja klima uređaja u Servisu Kožul pruža dubinsko čišćenje vaših uređaja, osiguravajući optimalnu izvedbu i čist, svjež zrak u vašem prostoru. Redovito čišćenje i održavanje ne samo da produžava vijek trajanja vašeg uređaja, već štiti vaše zdravlje i osigurava kvalitetan zrak u vašem domu ili poslovnom prostoru. Udahnite s povjerenjem, znajući da iza svake kapljice čistog zraka stoji kvaliteta i briga Servisa Kožul.